Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 154
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 841
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14285
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 154
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 841
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1608
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14285
Składniki
Obrać ogórki ze skórki.Poszatkować na tarce do ogórków lub pokroić w cienkie plasterki.
Dodać cukier,ocet,olej-wszystko razem wymieszać.Zostawić na 2-3 godziny.
Po tym czasie dodać resztę składników i wymieszać.
Nakładać do słoików i zalać zalewą,w której były.
Od momentu zagotowania wody gotować 20 minut.