Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 1124
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 1124
Składniki
Obrać ogórki ze skórki.Poszatkować na tarce do ogórków lub pokroić w cienkie plasterki.
Dodać cukier,ocet,olej-wszystko razem wymieszać.Zostawić na 2-3 godziny.
Po tym czasie dodać resztę składników i wymieszać.
Nakładać do słoików i zalać zalewą,w której były.
Od momentu zagotowania wody gotować 20 minut.