Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszna i słodka.Idealna do wędlin i ziemniaków.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5868
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 344
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 558
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 744
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1176
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5868
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 344
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 558
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 744
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1176
Składniki
Ogórki i marchew obrać ze skórki,opłukać i pokroić w plasterki.Cebulę obrać z łusek,opłukać i pokroić w piórka.Wszystko razem przełożyć do dużej miski.Dodać sól,razem wymieszać i odstawić na 30 minut.Następnie odcisnąć z soku i przełożyć do dużego czystego garnka.
Do małego garnka wsypać cukier.Dodać olej i ocet.Wszystko razem dokładnie wymieszać i zagotować.Gorącą zalewę wlać do garnka z ogórkami i razem dokładnie wymieszać.Gotową sałatkę przełożyć do czystych i suchych słoików. Dokładnie zakręcić i pasteryzować 15 minut.Ostudzić.Wynieść do ciemnej i zimnej piwnicy.