Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimową porą chętnie będziemy po takie sałatki sięgać ,aromatyczna i bardzo smacza.Serdecznie polecam:)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 329
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4733
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 89
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 112
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 329
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4733
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 89
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 112
Składniki
Ogórki umyć i ściąć z dwóch stron końce,pociąć w plasterki lub poszatkować. Rzodkiewki pokroić w plasterki,papryki w słupki,a cebule w piórka. Dodać sól ocet i cukier. Wymieszać spróbować ,każdy ma inne smaki,czy jeszcze nie dodać cukru ,octu czy soli. Na spód każdego słoika dać liśc laurowy i kilka kulek ziela.
Nałożyć do słoików,wytrzeć pod wieczko,zakręcić i pasteryzować słoiki 600ml 15 min.od momentu zagotowania wody. Smacznego życzę!