Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z dodatkiem miodu do zalewy jest wyśmienita w smaku. To nie tylko dodatek do obiadu ale i smaczna przekąska na imprezy.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2595
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2595
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 217
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 229
Składniki
Ogórki po umyciu poszatkować w plastry, marchew w cienkie plastry, cebulę w piórka. Wszystkie składniki do miski i dobrze wymieszać. Na dno każdego słoika wsypać gorczycę i włożyć sałatkę lekko upychając.
Zagotować w rondelku wodę, ocet, sól i cukier. Zdjąć z ognia i dodać miód i wymieszać. Gorącą zalewę wlać do słoików. Przetrzeć suchym ręcznikiem papierowym brzegi słoików i nakrętki. Słoiki zamknąć. Wstawić do dużego rondla wyłożonego ściereczką w którym jest nalana ciepła woda ( do wysokości 3/4 słoików) i gotować 8 min od zagotowania.