Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ogórków z pieprzem ziołowym idealna do dań mięsnych, rybnych czy do grilla . Równie dobrze smakuję jako dodatek do kanapek.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 517
Składniki
Ogórki umyć, cebulę obrać. Ogórki i cebulę pokroić w krążki, dodać pokrojonego selera, sól, cukier, pieprz ziołowy, olej i ocet. Wszystko dokładnie wymieszać i zostawić na 1 godzinę.
Słoiki umyć, osuszyć. Ogórki wkładać do słoików i ugniatać, zalać zalewa pozostałą z ogórków. Gotować 8-10 minut, wyjąć odwracać do góry dnem. Przechowywać w chłodnym miejscu. Smacznego.