Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla tych, którzy mięs nie jadają. Nam bardzo posmakowała. Idealny zamiennik „smarowidła” do chleba.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 49
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2585
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 49
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4299
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2585
Składniki
Bób gotujemy do miękkości, odcedzamy i studzimy. Obieramy, blendujemy z olejem. Cebule i czosnek siekamy. Smażymy na rozgrzanym oleju. Dodajemy do bobu. Całość doprawiamy solą i pieprzem.