Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa alternatywa dla tych, którzy mięs nie jadają. Nam bardzo posmakowała. Idealny zamiennik „smarowidła” do chleba.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 76
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 111
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 76
Składniki
Bób gotujemy do miękkości, odcedzamy i studzimy. Obieramy, blendujemy z olejem. Cebule i czosnek siekamy. Smażymy na rozgrzanym oleju. Dodajemy do bobu. Całość doprawiamy solą i pieprzem.