Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny do mięs , pizzy a także dodatek na kanapki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Papryki oczyszczamy i mielimy przez maszynkę. Dodajemy do nich sól, cukier i olej, mieszamy i gotujemy na małym ogniu do 20 minut. Ściągamy z ognia i blendujemy. Dodajemy przecier pomidorowy, ocet, liść, ziele angielskie i rozgnieciony czosnek. Gotujemy jeszcze do 10 minut. Dajmy do słoików i pasteryzujemy 5 minut.