Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny do mięs , pizzy a także dodatek na kanapki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Składniki
Papryki oczyszczamy i mielimy przez maszynkę. Dodajemy do nich sól, cukier i olej, mieszamy i gotujemy na małym ogniu do 20 minut. Ściągamy z ognia i blendujemy. Dodajemy przecier pomidorowy, ocet, liść, ziele angielskie i rozgnieciony czosnek. Gotujemy jeszcze do 10 minut. Dajmy do słoików i pasteryzujemy 5 minut.