Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do mięsnych potraw,wystarczy pokruszyć kilka sztuk,by nadać potrawie inny smak. Serdecznie polecam:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12812
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12812
Składniki
Zdrowe i wyczyszczone opieńki wrzucić na sita suszarki. Suszyć kilka godz.do całkowitego wysuszenia Przełożyć do słoja i zakręcić,mogą leżeć nawet dwa lata. Smacznego życzę!