Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa mikstura, pomaga w pierwszych oznakach przeziębienia. Spożywana regularnie, wzmacnia odporność.
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 866
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 750
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 117
Deserki proste i szybkie w przygotowaniu, wielosmakowe dlatego że są galaretk...
Odsłon: 1500
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 444
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 66
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 866
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 750
Poznaj przepis na zdrową i smaczną zupę ogórkową bez śmietany.
Odsłon: 117
Deserki proste i szybkie w przygotowaniu, wielosmakowe dlatego że są galaretk...
Odsłon: 1500
Karkówka w Coli i katchupie to pyszna propozycja na obiadek.Miesko wychodzi p...
Odsłon: 444
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 66
Składniki
Cebule, czosnek oraz imbir obrać i pokroić w plastry. Wraz z goździkami ułożyć w słoiku, robiąc warstwy. Zalać miodem. Zamknąć i odstawić w zacienione i ciepłe miejsce na 1 dzień. Następnie przechowywać w lodówce. Pić 3 razy dziennie po 1 łyżce .