Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję wam kolejny syrop na przeziębienie, taki jaki pamiętam jeszcze z dzieciństwa !!!
Nadchodzi jesień, a wraz z nią sezon na przeziębienia i infekcje. Jak obronić...
Odsłon: 15859
Tapas podawane na ciepło. Oryginalne chorizo z Madery.
Odsłon: 1244
Bardzo lubię mięso w plastrach pieczone w piekarniku. Dziś prezentuję porcję...
Odsłon: 93717
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 689
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 1050
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 439
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 689
Schab pod pierzynką to świetna propozycja na obiad, kolację, imprezę lub świą...
Odsłon: 1050
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 439
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w cieniutkie pół talarki, czosnek obieramy i szatkujemy w bardzo drobne kawałeczki.
Wszystko razem mieszamy w misce z cukrem i przekładamy ściśle ubijając do słoiczka. Słoik należy położyć w bardzo ciepłym miejscu, ja zawszę kładę go w okresie zimowym na kaloryfer na około 24 godziny.
Powstały syrop przecedzamy przez sitko z drobnymi oczkami, a potem wlewamy do słoiczka . Pić rano i wieczorem po jednej łyżce.
;-D
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 346
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 199