Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa z warzywami do słoików zapraszam jak robię ten prosty przepis
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Warzywa myje kalarepę ,marchew i seler obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach ,koper i nać selera drobno kroje wszystko daje do miski i dodaje 2 łyżki soli do przetworów odstawiam na kilka godzin lub na noc by warzywa puściły sok. Warzywa razem z sokiem wykladam ciasno do małych słoików nie do końca do pełna bo podczas kiszenia warzywa będą nam sączyć ze słoików musi być luka miedzy wieczkiem a jego zawartością. Po dokładne wykonanie zapraszam na film