Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa z warzywami do słoików zapraszam jak robię ten prosty przepis
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5778
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7393
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4848
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5778
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7393
Składniki
Warzywa myje kalarepę ,marchew i seler obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach ,koper i nać selera drobno kroje wszystko daje do miski i dodaje 2 łyżki soli do przetworów odstawiam na kilka godzin lub na noc by warzywa puściły sok. Warzywa razem z sokiem wykladam ciasno do małych słoików nie do końca do pełna bo podczas kiszenia warzywa będą nam sączyć ze słoików musi być luka miedzy wieczkiem a jego zawartością. Po dokładne wykonanie zapraszam na film