Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa z warzywami do słoików zapraszam jak robię ten prosty przepis
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 617
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 299
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 617
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 299
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1508
Składniki
Warzywa myje kalarepę ,marchew i seler obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach ,koper i nać selera drobno kroje wszystko daje do miski i dodaje 2 łyżki soli do przetworów odstawiam na kilka godzin lub na noc by warzywa puściły sok. Warzywa razem z sokiem wykladam ciasno do małych słoików nie do końca do pełna bo podczas kiszenia warzywa będą nam sączyć ze słoików musi być luka miedzy wieczkiem a jego zawartością. Po dokładne wykonanie zapraszam na film