Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalarepa z warzywami do słoików zapraszam jak robię ten prosty przepis
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Warzywa myje kalarepę ,marchew i seler obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach ,koper i nać selera drobno kroje wszystko daje do miski i dodaje 2 łyżki soli do przetworów odstawiam na kilka godzin lub na noc by warzywa puściły sok. Warzywa razem z sokiem wykladam ciasno do małych słoików nie do końca do pełna bo podczas kiszenia warzywa będą nam sączyć ze słoików musi być luka miedzy wieczkiem a jego zawartością. Po dokładne wykonanie zapraszam na film