Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś tradycyjnego ale bardzo lubianego przez nas
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 765
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Mięso mielimy na cienkich oczkach jak ktoś lubi to można mielić dwa razy.
Do mięsa dodajemy olej, sól, pieprz do smaku. Ilość zależy od gustu.
Obieramy cebulę, kroimy na małą kostkę i zalewamy wrzątkiem. Sparzona cebula jest dobra w trawieniu.
Odsączamy cebulę, kroimy korniszony w kostkę i kładziemy do dobrze wymieszanego tatara. Na środek w otoczce z cebuli kładziemy jajko z przepiórki. I tak oto wygląda nasze danie. Smacznego