Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś tradycyjnego ale bardzo lubianego przez nas
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3835
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Mięso mielimy na cienkich oczkach jak ktoś lubi to można mielić dwa razy.
Do mięsa dodajemy olej, sól, pieprz do smaku. Ilość zależy od gustu.
Obieramy cebulę, kroimy na małą kostkę i zalewamy wrzątkiem. Sparzona cebula jest dobra w trawieniu.
Odsączamy cebulę, kroimy korniszony w kostkę i kładziemy do dobrze wymieszanego tatara. Na środek w otoczce z cebuli kładziemy jajko z przepiórki. I tak oto wygląda nasze danie. Smacznego