Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś tradycyjnego ale bardzo lubianego przez nas
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 360
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 152
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2689
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 950
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 360
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 152
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2689
Składniki
Mięso mielimy na cienkich oczkach jak ktoś lubi to można mielić dwa razy.
Do mięsa dodajemy olej, sól, pieprz do smaku. Ilość zależy od gustu.
Obieramy cebulę, kroimy na małą kostkę i zalewamy wrzątkiem. Sparzona cebula jest dobra w trawieniu.
Odsączamy cebulę, kroimy korniszony w kostkę i kładziemy do dobrze wymieszanego tatara. Na środek w otoczce z cebuli kładziemy jajko z przepiórki. I tak oto wygląda nasze danie. Smacznego