Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiśnie zasypane cukrem to idealny dodatek do lodów, ciast i deserów ,Bardzo dobrze komponują się z kremami na bazie bitej śmietany i czekolady .Nie dodaje dużo cukru ponieważ jako dodatek do kremów czy galaretek mogą być za słodkie
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 56
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 55
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 38
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2240
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 56
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 55
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 38
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2240
Składniki
Wiśnie opłukaj i usuń pestki. Słoiki umyj i osusz. Na dno każdego słoika wsyp po 2 łyżki cukru i wkładaj po garści wiśni , każdą warstwę posyp łyżką cukru. Słoiki szczególnie zakręć. Na dno garnka włóż ściereczką, wstaw słoiki ,gotuj około 15-20 minut
Po zagotowaniu odwracaj do góry dnem. Po ostudzeniu przechowuj w chłodnym miejscu.