Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos paprykowy do kanapek jest wspaniałą alternatywą do ketchupu. Lekko pikantny sos idealnie komponuje się również z różnymi potrawami mięsnymi i wędlinami. Sos paprykowy domowej produkcji nie posiada żadnych ulepszaczy i sztucznych zagęszczaczy, po prostu samo zdrowie.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20830
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9544
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20830
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9544
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2095
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4096
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 722
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 364
Składniki
Papryczki oczyść, umyj i zmiel w maszynce do mielenia mięsa na drobnych oczkach (3,5 mm).
Następnie gotuj na wolnym ogniu ok. 15 minut.
Czosnek przepuść przez praskę i dodaj do papryczek.
Dodaj resztę składników i gotuj całość jeszcze ok. 20 minut.
Sos przełóż do słoiczków, pozakręcaj i pasteryzuj przez 20 minut.