Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos paprykowy do kanapek jest wspaniałą alternatywą do ketchupu. Lekko pikantny sos idealnie komponuje się również z różnymi potrawami mięsnymi i wędlinami. Sos paprykowy domowej produkcji nie posiada żadnych ulepszaczy i sztucznych zagęszczaczy, po prostu samo zdrowie.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16262
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4989
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16262
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4989
Składniki
Papryczki oczyść, umyj i zmiel w maszynce do mielenia mięsa na drobnych oczkach (3,5 mm).
Następnie gotuj na wolnym ogniu ok. 15 minut.
Czosnek przepuść przez praskę i dodaj do papryczek.
Dodaj resztę składników i gotuj całość jeszcze ok. 20 minut.
Sos przełóż do słoiczków, pozakręcaj i pasteryzuj przez 20 minut.