Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo chrupiąca surówka z sezonowymi warzywami i orientalnymi dodatkami. Idealna do letnich obiadów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30814
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3061
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30814
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3061
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Składniki
Kalarepkę obieramy, razem z ogórkami kroimy w słupki. Imbir i obrany ząbek czosnku kroimy w bardzo drobną kostkę. Mieszamy olej, ocet, srirachę, cukier, sezam, imbir i czosnek. Łączymy wszystkie składniki. Wkładamy do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy płatkami chilli.