Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo chrupiąca surówka z sezonowymi warzywami i orientalnymi dodatkami. Idealna do letnich obiadów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1677
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232113
Składniki
Kalarepkę obieramy, razem z ogórkami kroimy w słupki. Imbir i obrany ząbek czosnku kroimy w bardzo drobną kostkę. Mieszamy olej, ocet, srirachę, cukier, sezam, imbir i czosnek. Łączymy wszystkie składniki. Wkładamy do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy płatkami chilli.