Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo chrupiąca surówka z sezonowymi warzywami i orientalnymi dodatkami. Idealna do letnich obiadów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 242
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 242
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Składniki
Kalarepkę obieramy, razem z ogórkami kroimy w słupki. Imbir i obrany ząbek czosnku kroimy w bardzo drobną kostkę. Mieszamy olej, ocet, srirachę, cukier, sezam, imbir i czosnek. Łączymy wszystkie składniki. Wkładamy do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy płatkami chilli.