Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 62
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 654
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1749
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 200
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 62
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 654
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1749
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 200
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, seler, ziemniaki ugotować w mundurkach do miękkości, po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo - pokroić w drobną kostkę. Cebulę i ogórki kiszone również pokroić w drobną kostkę. Groszek odcedzić z wody.
Wszystkie warzywa wymieszać razem z musztardą i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Można posypać jeszcze szczypiorkiem. SMACZNEGO!