Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 31
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 511
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 136
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 772
Makowiec z dawien dawna był moim ulubionym ciastem na święta Bożego Narodzeni...
Odsłon: 31
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 511
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 136
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 772
Składniki
Pierś z kurczaka gotujemy w wodzie z kostką rosołową. Po przestudzeniu kroimy w kostkę, ugotowane jajka oddzielamy białka i też siekamy. Fasolę odsączamy i dodajemy do reszty składników, to samo z pieczarkami które kroimy na mniejsze kawałeczki. Mozzarelle kroimy w kostkę. Majonez ucieramy z żółtkami. Wszystkie składniki mieszamy i nakładamy do salaterek i dekorujemy majonezem z żółtkami ( ja dodatkowo zrobiłam kleksa z samego majonezu ) lub wszystko razem mieszamy, to zależy jak lubimy. SMACZNEGO