Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna sałatka z awokado z ogórkiem, pomidorem i czerwoną cebulą, gotowa w kilka minut. Idealna na kolacje, śniadanie czy do pracy.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23161
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 356
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 520
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23161
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 172
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 356
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 520
Składniki
Awokado, pomidora, ogórka i czerwoną cebulę pokrój w kostkę.
Dodaj sok z cytryny oraz oliwę z oliwek, wymieszaj, całość dopraw do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Przed podaniem możesz schodzić w lodówce około pół godziny żeby smaki się połączyły .
Sałatkę polecam na śniadanie, kolacje lub do pracy.