Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardziej kreatywnie niż wspomnienie ze szkolnej stołówki - a marchewki i jabłka surówki, co więc zamiast jabłka?
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11077
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13323
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5088
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11077
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5410
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13323
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5088
Składniki
Warzywa trę na tarce o grubych oczkach, dodaję pieprz i oliwę mieszam jeśli wydaje się nieco mdła, skraplam cytryną i mieszam ponownie świetny dodatek do obiadu, kolacji, a ja wrzucam ją tez w swój słoik do pracy :)