Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Botwinka w innym wydaniu.
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 32151
Bardzo smaczna mielonka z wieprzowej łopatki na kanapki, prosta w wykonaniu....
Odsłon: 51
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3965
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 955
Kotleciki z cukinii w chrupiącej panierce możemy podać jako przekąskę lub z d...
Odsłon: 32151
Bardzo smaczna mielonka z wieprzowej łopatki na kanapki, prosta w wykonaniu....
Odsłon: 51
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 3965
Papryka marynowana to doskonały dodatek do kanapek, sałatek i również dekora...
Odsłon: 955
Składniki
Wykonanie: Boćwinę dokładnie opłukać(dolną część z buraczkami odciąć), włożyć do osolonej wody zakwaszonej octem i ugotować do miękkości. Następnie odcedzić, ostudzić i pokroić. Dodać posiekany koperek, przyprawić i wymieszać z majonezem, Wyłożyć na półmisek i obłożyć ugotowanym jajkiem.