Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna brokułowo-porowa z dodatkiem jajka i pieczarek w smaku lekko kwaskowata.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19237
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13031
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1668
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232105
Składniki
Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Brokuły po ugotowaniu odcedzamy na sitku. Pieczarki kroimy w plasterki i gotujemy w lekko osolonej wodzie przez około 10 minut od momentu wrzenia wody. Pieczarki po ugotowaniu odcedzamy na sitku. Jajka obieramy i kroimy w grubą kostkę, przekładamy je do miski i dodajemy pokrojonego w pół paseczki pora, pokrojone w kostkę korniszony, ugotowane i rozdrobnione widelcem różyczki brokuła, odcedzone pieczarki oraz jogurt grecki.
Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy solą, pieprzem i słodzikiem. Smacznego !!!
;-D