Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka, idealna jako dodatek do mięsa, ale również sprawdzi się na różnych uroczystościach.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 504
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 504
Składniki
1. Jajka gotuję na twardo. Buraki obieram, przekładam do garnka, zalewam wodą, wlewam ocet, wsypuję cukier oraz sól, gotuję. Po ugotowaniu buraki studzę i kroję w kostkę. 2. Ogórki kiszone kroję w kostkę.
3. Cebule obieram, kroję w drobną kostkę. Jajka po ugotowaniu studzę, drobno siekam. 4. Następnie dodaję majonez, sól oraz pieprz, dokładnie mieszam i przekładam do naczynia.
5. Sałatka gotowa. 6. Smacznego.