Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięsa. Uwielbiane w mojej rodzinie przez wszystkich.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2481
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1629
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2481
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1629
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Składniki
Ugotowane w skórkach buraki do miękkości, obieramy, trzemy na średnich oczkach tarki. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. W odpowiedniej wielkości garnka złocimy cebulę na oleju, dodajemy potarte buraczki. Podprawiamy solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny lub octem do smaku. Podajemy gorące z ulubionymi dodatkami.