Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięsa. Uwielbiane w mojej rodzinie przez wszystkich.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 344
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1470
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 614
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1284
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 344
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1470
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 614
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1284
Składniki
Ugotowane w skórkach buraki do miękkości, obieramy, trzemy na średnich oczkach tarki. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. W odpowiedniej wielkości garnka złocimy cebulę na oleju, dodajemy potarte buraczki. Podprawiamy solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny lub octem do smaku. Podajemy gorące z ulubionymi dodatkami.