Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięsa. Uwielbiane w mojej rodzinie przez wszystkich.
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14893
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2907
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3496
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14893
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2907
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3496
Składniki
Ugotowane w skórkach buraki do miękkości, obieramy, trzemy na średnich oczkach tarki. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. W odpowiedniej wielkości garnka złocimy cebulę na oleju, dodajemy potarte buraczki. Podprawiamy solą, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny lub octem do smaku. Podajemy gorące z ulubionymi dodatkami.