Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szaleć to szaleć! A tak całkiem serio, chcieliśmy przekonać się, jak wyjdzie takie „psychopatyczne” kucharza myślenie. Serio! Bo to przyśniło się. A jak wyszło? Przekonajcie się sami ;)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38146
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38146
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Składniki
Buraczki i banana ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy 3 łyżki octu i szybko mieszamy, by banan nie sczerniał. Kolejnym krokiem będzie dodanie oleju, choć dla nas idealnym do tego typu dodatków jest olej z pestek winogron. Nie dominuje w potrawie, a jednocześnie nadaje aksamitności. Doprawiamy miodem, solą i pieprzem.