Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51776
Dodano: 26.05.2020
Odsłon: 434
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Buraczki i banana ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy 3 łyżki octu i szybko mieszamy, by banan nie sczerniał.
Kolejnym krokiem będzie dodanie oleju, choć dla nas idealnym do tego typu dodatków jest olej z pestek winogron. Nie dominuje w potrawie, a jednocześnie nadaje aksamitności.
Doprawiamy miodem, solą i pieprzem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

KulinarnaChwila 27 maja 2020Zgłoś do usunięcia
Takich jeszcze nie jadłam ,warto zrobic :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Fram 26 maja 2020Zgłoś do usunięcia
będzie testowane... tradycyjnie w weekend ;-)jak pieczesz buraki?
wstyd się przyznać, ale jeszcze tego nie robiłem Odpowiedzi: 2 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz