Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka to alternatywa dla tych co nie lubią chrzanu (czyt. ćwikły) a jednak uwielbiają buraczki i marynowane pieczarki.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 587
Składniki
1. Buraki ugotować i wystudzić. Następnie obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2. Marynowane pieczarki pokroić na ćwiartki, ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z burakami. 3. Cebulę pokroić w drobną kostkę i dodać do sałatki. 4. Całość wymieszać, dodać dodać sok z cytryny. Sałatkę przyprawić do smaku.