Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka to alternatywa dla tych co nie lubią chrzanu (czyt. ćwikły) a jednak uwielbiają buraczki i marynowane pieczarki.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1565
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 876
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1565
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 876
Składniki
1. Buraki ugotować i wystudzić. Następnie obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2. Marynowane pieczarki pokroić na ćwiartki, ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa połączyć z burakami. 3. Cebulę pokroić w drobną kostkę i dodać do sałatki. 4. Całość wymieszać, dodać dodać sok z cytryny. Sałatkę przyprawić do smaku.