Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ładna i smaczna.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 16990
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2447
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4615
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1772
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 16990
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2447
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4615
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1772
Składniki
Boczek podsmażamy na patelni, w zależności od tego jaki lubimy dłużej lub krócej. Wyjmujemy do ostudzenia. Na tej samej patelni robimy jajka sadzone. Na talerzu układamy szpinak, układamy plasterki boczku, posypujemy orzechami włoskimi. Całość polewamy octem balsamicznym (ewentualnie jeszcze skrapiamy oliwą z oliwek). Na to wykładamy jajko. Dekorujemy bratkami.