Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ładna i smaczna.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15146
Składniki
Boczek podsmażamy na patelni, w zależności od tego jaki lubimy dłużej lub krócej. Wyjmujemy do ostudzenia. Na tej samej patelni robimy jajka sadzone. Na talerzu układamy szpinak, układamy plasterki boczku, posypujemy orzechami włoskimi. Całość polewamy octem balsamicznym (ewentualnie jeszcze skrapiamy oliwą z oliwek). Na to wykładamy jajko. Dekorujemy bratkami.