Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka ładna i smaczna.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 767
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424983
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 767
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424983
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Składniki
Boczek podsmażamy na patelni, w zależności od tego jaki lubimy dłużej lub krócej. Wyjmujemy do ostudzenia. Na tej samej patelni robimy jajka sadzone. Na talerzu układamy szpinak, układamy plasterki boczku, posypujemy orzechami włoskimi. Całość polewamy octem balsamicznym (ewentualnie jeszcze skrapiamy oliwą z oliwek). Na to wykładamy jajko. Dekorujemy bratkami.