Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z zielonych warzyw - lekka i chrupiąca. Koper włoski dodaje jej lekko anyżowego smaku. To świetny dodatek do mięs z grilla!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1259
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 285
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3242
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1259
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 285
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3242
Składniki
Koper włoski obieramy z zewnętrznego liścia, obcinamy łodygi. Kroimy na pół i wycinamy twardy głąb. Kroimy go w cienkie plastry. Ogórka kroimy w plasterki, paprykę w paski, a sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Łączymy składniki na sos: oliwę, zioła, paprykę, sok z limonki, cukier, sól i pieprz. Warzywa mieszamy z sosem. Surówkę podajemy schłodzoną.