Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z zielonych warzyw - lekka i chrupiąca. Koper włoski dodaje jej lekko anyżowego smaku. To świetny dodatek do mięs z grilla!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5916
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12995
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14308
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5916
Składniki
Koper włoski obieramy z zewnętrznego liścia, obcinamy łodygi. Kroimy na pół i wycinamy twardy głąb. Kroimy go w cienkie plastry. Ogórka kroimy w plasterki, paprykę w paski, a sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Łączymy składniki na sos: oliwę, zioła, paprykę, sok z limonki, cukier, sól i pieprz. Warzywa mieszamy z sosem. Surówkę podajemy schłodzoną.