Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Colesław to pyszna surówka z białej kapusty, czerwonej cebuli i marchewki. Aromatyczne dodatki i kremowy sos dodaje jej wyrazistego smaku.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 860
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22927
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15348
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 860
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22927
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15348
Składniki
Kapustę poszatkuj bardzo drobno (nożem lub na mandolinie). Czerwoną cebulę pokrój w cienkie piórka. Marchewki obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Natkę pietruszki i listki mięty posiekaj drobno. Wszystko wymieszaj w misce.
W miseczce wymieszaj majonez, śmietanę, ocet winny, musztardę i cukier. Dopraw solą i pieprzem, spróbuj i dostosuj smak według uznania.
Do miski z warzywami dodaj sos. Dokładnie wymieszaj, aby kapusta i reszta składników były równomiernie obtoczone. Przykryj i wstaw do lodówki na minimum 30 minut (najlepiej na godzinę).