Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski colesław z suszoną żurawiną. Pyszna sałatka obiadowa.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22258
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 113
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 132
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 275
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22258
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 113
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 132
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 275
Składniki
Szatkujemy drobno kapustę posypujemy solą i odstawiamy na pół godziny, by trochę puściła sok.
Marchew ścieramy na tarce. Szczypiorek drobno siekamy.
Przygotowujemy sos: majonez, ocet, musztardę mieszamy z odrobiną soli i świeżo mielonego pieprzu.
Marchew, szczypiorek, żurawinę i przygotowany sos mieszamy z poszatkowaną kapustą.
W razie potrzeby doprawiamy jeszcze odrobiną soli.