Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowna sałatka bazuje na pysznych ziemniakach, które idealnie łączą się z tuńczykiem i jajkiem. Dopraw ją według naszego przepisu, a będzie idealnym wyborem na śniadanie, kolację czy dodatek do grilla.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 103
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 62
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 103
Składniki
Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie w całości bez obierania aż do miękkości. Potem zdejmij ostrożnie skórkę i odstaw do wystudzenia. Jajka ugotuj na twardo. Ziemniaki pokrój w półplasterki albo średniej wielkości kawałki. Jajka posiekaj drobno.
Tuńczyka odlej z zalewy, a następnie rozdrobnij. Cebulę pokrój w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszaj w misce. Dodaj posiekaną, świeżą natkę pietruszki, majonez, musztardę i sok z cytryny. Całość połącz delikatnie i jeszcze dopraw solą i pieprzem.
Sałatka najlepiej smakuje po schłodzeniu w lodówce.