Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest smaczna i pożywna. Jest dobrym dodatkiem do wędlin i pieczywa. Rewelacyjnie smakuje również w towarzystwie śledzi.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22050
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 365
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 93
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 149
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22050
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 82
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 365
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 93
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 149
Składniki
Obrane buraki pokroić w kostkę, cebule drobno posiekać. Kiszoną kapustę mocno odcisnąć i pokroić. Fasolkę odsączyć z zalewy. Buraki połączyć z fasolą, kapustą i cebulą. Dodać olej, doprawić do smaku i wymieszać.