Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowa sałatka, por, jabłka i śliwki z tego trzeba teraz korzystać. Ja w sałatce wykorzystałam swoje kiszone ogórki meksykańskie, warto było je zrobić.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8561
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4648
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8561
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1250
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4648
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 712
Składniki
Oczyszczone pory pokroić w półplasterki, wrzucić na osolony wrzątek, po kilku sekundach odcedzić. Obrać ogórek, marchewkę i jabłko, zetrzeć na dużych oczkach tarki. Śliwki pokroić w paski. Wszystko przełożyć do miski, doprawić solą, pieprzem, polać jogurtem, wymieszać.