Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować pomysł na wiosenną sałatkę, która zachwyca nie tylko smakiem ale również sposobem podania. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Ogórka obieramy kroimy w plastry, rzodkiewki przecinamy na pół. Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Zielony groszek miksujemy z oliwą, wodą i pieprzem na puree.
Na dno szklanki wykładamy puree z groszku następnie układamy warstwy, marchewki, ogórka, kiełków i rzodkiewki. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!