Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowa sałatka z mielonką, papryką i kukurydzą z dodatkiem szczypiorku to pyszne połączenie smaków, oryginalna przekąska, ciekawy i tani pomysł na szybką sałatkę do pracy. Można ją modyfikować według własnych upodobań, zmienić proporcje lub dodać ulubione składniki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1632
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1665
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1453
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1632
Składniki
Mielonkę kroimy w niewielką kostkę i wrzucamy do miski. Czerwoną paprykę również kroimy w małą kostkę i dodajemy do miski z wędliną. Szczypior z dymki siekamy po czym wrzucamy do miski z pozostałymi składnikami sałatki. Odsączoną z zalewy kukurydzę łączymy z zawartością miski. Na końcu dodajemy majonez, wszystko doprawiamy solą, czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną sałatkę wstawiamy do lodówki na 15 minut aby wszystkie smaki się przegryzły.