Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem chciałabym się podzielić przepisem na pyszną surówkę z młodej kapusty. Surówka jest bardzo smaczna, zdrowa i szybka w przygotowaniu, polecam wypróbować przepis bo naprawdę warto.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 72
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
Kapustę obieram z wierzchnich liści, szatkuję i przekładam do miski. Pomidorki przekrawam na pół i dodaję do kapusty. Koperek i szczypiorek drobno kroję i dodaję do surówki. Dodaję oliwę, sok z cytryny, doprawiam solą, pieprzem i ksylitolem. Dokładnie mieszam i odstawiam na około 15 minut, aby surówka przeszła smakiem. Przed podaniem sprawdzam smak i jeżeli trzeba to doprawiam. Surówka z młodej kapusty jest gotowa, życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia Ewa