Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszona w sosie ze świeżych pomidorów fasolka szparagowa pasuje do chyba każdego dania głównego.
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1909
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70159
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24961
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 138
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 94
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 1909
Domowy przepis na dobrą kiełbasę podsuszaną, prosty stary przepis.
Odsłon: 70159
Sernik królewski z brzoskwiniami to wyśmienite, klasyczne ciasto serowe na kr...
Odsłon: 24961
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 138
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 94
Składniki
W średnim garnku, na średnim ogniu rozgrzej olej, włóż cebulę i smaż do zeszklenia. Następnie włóż fasolkę, smaż mieszając przez około 5 minut, po czym wlej 1/2 szklanki wody. Przykryj garnek, zmniejsz ogień do małego i gotuj fasolkę około 10 minut, mieszając od czasu do czasu. W czasie duszenia fasolki, sparz pomidory, obierze je ze skórki i pokrój w kostkę. Posól, wymieszaj i dodaj do duszącej się fasolki. Przykryj garnek i gotuj całość przez około 20 minut lub do miękkości. Dodaj pietruszkę i dopraw solą, pieprzem i cukrem do smaku.