Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolkę szparagową przeważnie przygotowujemy z bułką tartą, dziś proponuję fasolkę szparagową o bardziej wyrazistym smaku, smak podkreślimy dodając do sosu musztardę oraz czosnek.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie, po ugotowaniu odlewam wodę, a fasolkę przekładam do miski. 2. Do naczynia wlewam oliwę, sok z cytryny, dodaję musztardę, czosnek obrany, przeciśnięty przez praskę, pieprz oraz sól. Dokładnie mieszam i polewam sosem fasolkę, ponownie delikatnie mieszam.
3. Fasolkę układam na półmisku. 4. Ser feta kroję w kostkę, układam na wierzchu fasolki. 5. Gotowe, podaję, jako dodatek do mięsa. 6. Smacznego.