Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolkę szparagową przeważnie przygotowujemy z bułką tartą, dziś proponuję fasolkę szparagową o bardziej wyrazistym smaku, smak podkreślimy dodając do sosu musztardę oraz czosnek.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11804
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1287
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12447
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3363
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11804
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1287
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12447
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3363
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie, po ugotowaniu odlewam wodę, a fasolkę przekładam do miski. 2. Do naczynia wlewam oliwę, sok z cytryny, dodaję musztardę, czosnek obrany, przeciśnięty przez praskę, pieprz oraz sól. Dokładnie mieszam i polewam sosem fasolkę, ponownie delikatnie mieszam.
3. Fasolkę układam na półmisku. 4. Ser feta kroję w kostkę, układam na wierzchu fasolki. 5. Gotowe, podaję, jako dodatek do mięsa. 6. Smacznego.