Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolkę szparagową przeważnie przygotowujemy z bułką tartą, dziś proponuję fasolkę szparagową o bardziej wyrazistym smaku, smak podkreślimy dodając do sosu musztardę oraz czosnek.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 535
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3436
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27082
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 535
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3436
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27082
Składniki
1. Fasolkę gotuję w osolonej wodzie, po ugotowaniu odlewam wodę, a fasolkę przekładam do miski. 2. Do naczynia wlewam oliwę, sok z cytryny, dodaję musztardę, czosnek obrany, przeciśnięty przez praskę, pieprz oraz sól. Dokładnie mieszam i polewam sosem fasolkę, ponownie delikatnie mieszam.
3. Fasolkę układam na półmisku. 4. Ser feta kroję w kostkę, układam na wierzchu fasolki. 5. Gotowe, podaję, jako dodatek do mięsa. 6. Smacznego.