Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki arbuzowy grill cieszy oko a dzieci uwielbiają takie owocowe szaszłyki. Takie szaszłyki to doskonały dodatek do grillowanego mięsa i sera koziego.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Odkroić 1/3 arbuza. Obie części wydrążyć okrągłą łyżeczką do wydrążania. Kuleczki arbuza odkładamy do miseczki. Z owoców robić szaszłyki nadziewając owoce na patyczki i położyć na arbuzowego grilla.
Ja arbuza położyłam na drewnianej kłodzie opartej o podstawkę do kwiatków.