Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczysta i po prostu przepyszna!
grill
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 963
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23156
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 963
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23156
Składniki
Z kapusty trzeba wykroić dwa plastry z głąbem, będzie trzymał cały plaster w całości. Plastry wystarczy skropić oliwą i posypać przyprawami. Młoda kapusta jest mniej zwarta ale za to smaczniejsza. Resztę kapusty można wykorzystać do surówki z kapustą lub jako podsmażaną młoda kapustę. Plastry grillowałam do lekkiego przyrumienienia.
Smacznego :)