Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczysta i po prostu przepyszna!
grill
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 637
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12335
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 637
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12335
Składniki
Z kapusty trzeba wykroić dwa plastry z głąbem, będzie trzymał cały plaster w całości. Plastry wystarczy skropić oliwą i posypać przyprawami. Młoda kapusta jest mniej zwarta ale za to smaczniejsza. Resztę kapusty można wykorzystać do surówki z kapustą lub jako podsmażaną młoda kapustę. Plastry grillowałam do lekkiego przyrumienienia.
Smacznego :)