Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczysta i po prostu przepyszna!
grill
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 711
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Z kapusty trzeba wykroić dwa plastry z głąbem, będzie trzymał cały plaster w całości. Plastry wystarczy skropić oliwą i posypać przyprawami. Młoda kapusta jest mniej zwarta ale za to smaczniejsza. Resztę kapusty można wykorzystać do surówki z kapustą lub jako podsmażaną młoda kapustę. Plastry grillowałam do lekkiego przyrumienienia.
Smacznego :)