Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Soczysta i po prostu przepyszna!
grill
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8349
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 481
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8349
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 481
Składniki
Z kapusty trzeba wykroić dwa plastry z głąbem, będzie trzymał cały plaster w całości. Plastry wystarczy skropić oliwą i posypać przyprawami. Młoda kapusta jest mniej zwarta ale za to smaczniejsza. Resztę kapusty można wykorzystać do surówki z kapustą lub jako podsmażaną młoda kapustę. Plastry grillowałam do lekkiego przyrumienienia.
Smacznego :)