Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sposób podania warzyw. Grilluję kilka cukini, papryk i cebulę. Można z nimi zrobić kanapkę, wkruszyć ser feta albo dodać kuskus czy ugotowaną kaszę jaglaną.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2039
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 271
Polecam.
Odsłon: 460
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2039
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 271
Polecam.
Odsłon: 460
Składniki
Umyte warzywa kroimy w kawałki. Rozgrzewamy patelnię grillową i grillujemy na suchej patelni kawałki aż do skończenia. Polewamy sosem i dokłądnie mieszamy (najlepiej zrobić to rękoma), doprawiamy solą, pieprzem i natką.