Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sposób podania warzyw. Grilluję kilka cukini, papryk i cebulę. Można z nimi zrobić kanapkę, wkruszyć ser feta albo dodać kuskus czy ugotowaną kaszę jaglaną.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Umyte warzywa kroimy w kawałki. Rozgrzewamy patelnię grillową i grillujemy na suchej patelni kawałki aż do skończenia. Polewamy sosem i dokłądnie mieszamy (najlepiej zrobić to rękoma), doprawiamy solą, pieprzem i natką.