Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam ten sposób podania warzyw. Grilluję kilka cukini, papryk i cebulę. Można z nimi zrobić kanapkę, wkruszyć ser feta albo dodać kuskus czy ugotowaną kaszę jaglaną.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 705
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36421
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1269
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 705
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36421
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1269
Składniki
Umyte warzywa kroimy w kawałki. Rozgrzewamy patelnię grillową i grillujemy na suchej patelni kawałki aż do skończenia. Polewamy sosem i dokłądnie mieszamy (najlepiej zrobić to rękoma), doprawiamy solą, pieprzem i natką.