Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która skradnie Ci serce, koniecznie musisz ją wypróbować. Kawałki panierowanego sera z warzywami, a wszystko polane pysznym sosem z żurawiną.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
1. Do miseczki wsypuję bułkę tartą, do drugiej miseczki wbijam jajko, roztrzepuję widelcem. 2. Ser camembert kroję na ćwiartki, panieruję w jajku, bułce tartej, ponownie w jajku i bułce tartej, aby ser był dokładnie przykryty panierką. Trójkąciki sera smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju
3. Sałaty układam na półmisku, na sałatach układam pokrojoną w piórkach cebulę. 4. Do naczynia wlewam oliwę, trzy łyżki przegotowanej zimnej wody, wsypuję sos grecki, dodaję żurawinę, mieszam. 5. Sosem polewam sałaty i układam połówki pomidorków oraz usmażony ser camembert. 6. Sałatka gotowa. 7. Smacznego.