Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Jedna z najlepszych sałatek z piersią kurczaka. Dodatki do chrupania to płatki migdałowe i prażone orzechy.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu Colesław. Cebulę posiekaj i mocz w lodowatej wodzie, potem odcedź. Ogórki pokrój w plasterki. Piersi, paprykę i jabłko pokrój w kostkę, dodaj cebulę, ogórki, prażone orzechy i migdały, wymieszaj. Dodaj sos Colesław, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Wstaw do lodówki do czasu podania. Sałatkę przełóż do salaterki z liśćmi sałaty.