Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Jedna z najlepszych sałatek z piersią kurczaka. Dodatki do chrupania to płatki migdałowe i prażone orzechy.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14174
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1642
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16179
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6514
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14174
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1642
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16179
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6514
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu Colesław. Cebulę posiekaj i mocz w lodowatej wodzie, potem odcedź. Ogórki pokrój w plasterki. Piersi, paprykę i jabłko pokrój w kostkę, dodaj cebulę, ogórki, prażone orzechy i migdały, wymieszaj. Dodaj sos Colesław, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Wstaw do lodówki do czasu podania. Sałatkę przełóż do salaterki z liśćmi sałaty.