Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Jedna z najlepszych sałatek z piersią kurczaka. Dodatki do chrupania to płatki migdałowe i prażone orzechy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Wymieszaj wszystkie składniki sosu Colesław. Cebulę posiekaj i mocz w lodowatej wodzie, potem odcedź. Ogórki pokrój w plasterki. Piersi, paprykę i jabłko pokrój w kostkę, dodaj cebulę, ogórki, prażone orzechy i migdały, wymieszaj. Dodaj sos Colesław, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Wstaw do lodówki do czasu podania. Sałatkę przełóż do salaterki z liśćmi sałaty.