Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka niesłychanie prosta i szybka do wykonania, a co najważniejsze bardzo tania. Wystarczą cztery składniki i gotowe:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i odstawiamy do wystygnięcia.
Ogórki kiszone kroimy w drobną kostkę, można je obrać ze skórki ale nie jest to konieczne. Dodajemy do nich odsączony groszek.
Do tych składników dodajemy majonez i śmietanę/jogurt, doprawiamy solą, pieprzem i dokładnie mieszamy.
Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach, układamy go na warstwie z ogórków i groszku.
Jajka obieramy ze skórki i kroimy na połówki, które układamy na warstwie z sera. Posypujemy je odrobiną słodkiej papryki, pieprzem i solą. Smacznego