Do góry

Sałatki Przepis na:

Jak marynować śledzie. Dwa przepisy

Jak marynować śledzie. Dwa przepisy

Autor:

Przepisów i artykułów: 78 Ocena: 663

Dodano:

Odsłon: 745

Dzisiaj jest świeżo mrożony śledź marynowany. Wcześniej ryby należy rozmrozić w lodówce. Następnie wyczyść i umyj pod bieżącą wodą. Następnie możesz ugotować śledzie.

Składniki

  • Śledź - 1 szt.
  • cebula - 1 szt
  • marchewki - 1 szt
  • sól - 1 łyżeczka
  • kolendra - 1 łyżeczka
  • cukier - 1 łyżeczka
  • czarny pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • ocet 9% - 1 łyżka
  • Śledź Z Pietruszką: Śledź - 1 szt.
  • pasta pomidorowa - 1 łyżka
  • sól - 1/2 łyżeczki
  • pieprz - 1/2 łyżeczki
  • olej roślinny - 1 łyżka
  • pietruszka
  • sok z połowy cytryny
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Jak marynować śledzie. Dwa przepisy

Przygotowanie

  1. Marynuj pierwszy przepis w lodówce przez 10 godzin

  2. Marynuj drugi przepis w lodówce przez 6-8 godzin

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń