Do góry

Sałatki Przepis na:

Kalarepka w śmietanie (przepis przedwojenny)

Kalarepka w śmietanie (przepis przedwojenny)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2527 Ocena: 18488

Dodano:

Odsłon: 1795

Pasuje do każdego dania na obiad.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kalarepka w śmietanie (przepis przedwojenny)

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kalarepki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem do smaku, następnie z kalarepką, wymieszać, oprószyć jeszcze raz pieprzem i podawać do obiadu jako surówkę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń