Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do każdego dania na obiad.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17774
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7202
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17774
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15559
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7202
Składniki
Wykonanie: Kalarepki obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Śmietanę wymieszać z solą i pieprzem do smaku, następnie z kalarepką, wymieszać, oprószyć jeszcze raz pieprzem i podawać do obiadu jako surówkę.