Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka podana w formie zawiniętej kanapki to idealna propozycja na letni posiłek. Taką kanapkę można zjeść zarówno na śniadanie, lunch, obiad lub kolację. W takiej formie można ją zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub na piknik. Zawsze prezentuje się elegancko i apetycznie. Polecam.
folia spożywcza, ostry nóż, deska do krojenia
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7569
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2607
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7569
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2607
Składniki
Na foli spożywczej układamy sałatę. Następnie układamy plastry szynki, smarujemy serkiem. Układamy kawałki warzyw. Zwijamy. Ciasno owijamy folią. Dodatkowo możemy owinąć w papier śniadaniowy i przewiązać sznureczkiem. Kanapkę kroimy ostrym nożem na pół. Sałatka jest gotowa do jedzenia. Sałatkę w takiej formie można spakować do śniadaniówki i zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub piknik. Smacznego.