Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-08-2022
Przepis bierze udział w konkursie
Sałatka podana w formie zawiniętej kanapki to idealna propozycja na letni posiłek. Taką kanapkę można zjeść zarówno na śniadanie, lunch, obiad lub kolację. W takiej formie można ją zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub na piknik. Zawsze prezentuje się elegancko i apetycznie. Polecam.
folia spożywcza, ostry nóż, deska do krojenia
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7907
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1188
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7907
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1188
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13679
Składniki
Na foli spożywczej układamy sałatę. Następnie układamy plastry szynki, smarujemy serkiem. Układamy kawałki warzyw. Zwijamy. Ciasno owijamy folią. Dodatkowo możemy owinąć w papier śniadaniowy i przewiązać sznureczkiem. Kanapkę kroimy ostrym nożem na pół. Sałatka jest gotowa do jedzenia. Sałatkę w takiej formie można spakować do śniadaniówki i zabrać ze sobą do szkoły, pracy lub piknik. Smacznego.