Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze schabowym smakuje wybornie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8256
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1192
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10012
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić i grubo poszatkować. Zagotować trochę wody, włożyć kapustę i ugotować na pół przykrytym garbku, wlać mleko, przyprawić do smaku solą i cukrem, dogotować i odparować wywar. Kapustę odcedzić, wyłożyć na salaterkę, polać stopionym masłem i posypać zrumienioną bułką tartą.