Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze schabowym smakuje wybornie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113081
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113081
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 806
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić i grubo poszatkować. Zagotować trochę wody, włożyć kapustę i ugotować na pół przykrytym garbku, wlać mleko, przyprawić do smaku solą i cukrem, dogotować i odparować wywar. Kapustę odcedzić, wyłożyć na salaterkę, polać stopionym masłem i posypać zrumienioną bułką tartą.