Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze schabowym smakuje wybornie.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 396
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 48
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1369
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1847
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 396
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 48
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1369
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1847
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić i grubo poszatkować. Zagotować trochę wody, włożyć kapustę i ugotować na pół przykrytym garbku, wlać mleko, przyprawić do smaku solą i cukrem, dogotować i odparować wywar. Kapustę odcedzić, wyłożyć na salaterkę, polać stopionym masłem i posypać zrumienioną bułką tartą.