Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze schabowym smakuje wybornie.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić i grubo poszatkować. Zagotować trochę wody, włożyć kapustę i ugotować na pół przykrytym garbku, wlać mleko, przyprawić do smaku solą i cukrem, dogotować i odparować wywar. Kapustę odcedzić, wyłożyć na salaterkę, polać stopionym masłem i posypać zrumienioną bułką tartą.