Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapustka najlepiej smakuje na goraco.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
kapuste poszatkowac i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem 3 lyzek octu.
jablko i cebulke pokroic w kostke
gdy kapusta bedzie miekka odcedzic i przelozyc do miski.
do kapusty dodac pokrojona cebulke i jablko i wszystko dokladnie wymieszac.
dodac 2 lyzki oleju, pieprz i cukier do smaku. Wymieszac i gotowe.
SMACZNEGO