Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapustka najlepiej smakuje na goraco.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1103
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1103
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
kapuste poszatkowac i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem 3 lyzek octu.
jablko i cebulke pokroic w kostke
gdy kapusta bedzie miekka odcedzic i przelozyc do miski.
do kapusty dodac pokrojona cebulke i jablko i wszystko dokladnie wymieszac.
dodac 2 lyzki oleju, pieprz i cukier do smaku. Wymieszac i gotowe.
SMACZNEGO