Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych , którzy nie mają beczek na kapustę, miejsca na kapustę, a chcą mieć pyszną, zdrową, wolną od chemii kapustę.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2656
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4634
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102191
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6535
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2656
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4634
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102191
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6535
Składniki
Kapustę posiekałem i zasypałem solą. Zostawiłem na kilka godzin aby kapusta zmiękła. W międzyczasie czyściłem i tarkowałem marchewkę, sukcesywnie mieszając z kapustą. Marchwi może być mniej, ale ja po pierwsze lubię marchew, a po drugie kapusta jest bardziej kolorowa.
Kapustę upychałem małymi porcjami w słoikach mocno ubijając (foto). W słoikach zostawiłem na dwa dni, żeby „buzowały” zakręciłem na trzeci dzień.