Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych , którzy nie mają beczek na kapustę, miejsca na kapustę, a chcą mieć pyszną, zdrową, wolną od chemii kapustę.
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 63
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 200
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 203
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 57
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 63
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 200
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 203
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 57
Składniki
Kapustę posiekałem i zasypałem solą. Zostawiłem na kilka godzin aby kapusta zmiękła. W międzyczasie czyściłem i tarkowałem marchewkę, sukcesywnie mieszając z kapustą. Marchwi może być mniej, ale ja po pierwsze lubię marchew, a po drugie kapusta jest bardziej kolorowa.
Kapustę upychałem małymi porcjami w słoikach mocno ubijając (foto). W słoikach zostawiłem na dwa dni, żeby „buzowały” zakręciłem na trzeci dzień.