Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. Polecam tym zwłaszcza, którzy starają się dbać o linię ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Ogórki i pomidory pokroić w dosyć grubą kostkę, a cebulę w talarki.
Pieczarki szybko umyć i osuszyć, większe dzielić na połówki, małe pozostawić w całości.
Składniki dokładnie wymieszać w dużej salaterce. W trakcie mieszania lekko oprószyć pieprzem i dodać dwie łyżki oleju.
Ser feta osączyć i pokroić w dużą kostkę, dołożyć do sałatki.
Na końcu dodać oliwki (w całości) i wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatkę wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem przełożyć sałatkę do salaterki i przybrać gałązkami natki.