Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. Polecam tym zwłaszcza, którzy starają się dbać o linię ;)
Polecam.
Odsłon: 311
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 310
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 229
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 134
Polecam.
Odsłon: 311
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 310
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 229
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 134
Składniki
Ogórki i pomidory pokroić w dosyć grubą kostkę, a cebulę w talarki.
Pieczarki szybko umyć i osuszyć, większe dzielić na połówki, małe pozostawić w całości.
Składniki dokładnie wymieszać w dużej salaterce. W trakcie mieszania lekko oprószyć pieprzem i dodać dwie łyżki oleju.
Ser feta osączyć i pokroić w dużą kostkę, dołożyć do sałatki.
Na końcu dodać oliwki (w całości) i wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatkę wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem przełożyć sałatkę do salaterki i przybrać gałązkami natki.