Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. Polecam tym zwłaszcza, którzy starają się dbać o linię ;)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11735
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8275
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155211
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1137
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11735
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8275
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155211
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1137
Składniki
Ogórki i pomidory pokroić w dosyć grubą kostkę, a cebulę w talarki.
Pieczarki szybko umyć i osuszyć, większe dzielić na połówki, małe pozostawić w całości.
Składniki dokładnie wymieszać w dużej salaterce. W trakcie mieszania lekko oprószyć pieprzem i dodać dwie łyżki oleju.
Ser feta osączyć i pokroić w dużą kostkę, dołożyć do sałatki.
Na końcu dodać oliwki (w całości) i wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatkę wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem przełożyć sałatkę do salaterki i przybrać gałązkami natki.